Sivuston tiedot

 

Playsson.net on keväällä 2015 perustettu sivusto, joka kerää yhteen mielenkiintoisia hevosalan some-sisältöjä sekä lajia koskevia artikkeleita. Median tuottamisen lisäksi teemme mm. mainontaa, markkinointia sekä järjestämme tapahtumia. Playsson.net on Suomen ainoa hevosalan some-portaali. Toimimme myös yhteistyössä Hevoslehti Riden kanssa.

Mainostaminen Playsson.netin kanavilla on tehokas tapa saavuttaa hevosista ja ratsastuksesta kiinnostuneita kohderyhmiä – olipa kyseessä kilparatsastus, hevosten hyvinvointi ja ruokinta tai uusin ratsastusmuoti. Monipuoliset some-kanavamme tavoittavat tuhansia lukijoita viikoittain.

Tarjoamme myös sisältömarkkinointinäkyvyyttä kanavissamme. Voimme toteuttaa esimerkiksi tuotteen tai palvelun testauksen YouTube/Instagram Reels -videoina tai asia-artikkelina Playsson.netissä. Lukijat ja seuraajat arvostavat mielenkiintoisia julkaisujamme, jotka tarjoavat luotettavaa tietoa uusimmista ilmiöistä, tapahtumista ja tuotteista.

Nettimedian lisäksi olemme tuoneet markkinoille jo mainitun, sosiaalista mediaa hyödyntävän printtijulkaisun, Hevoslehti Riden. Ride on tilattavissa suoraan kotiin sekä luettavissa diginä. Virolainen Daous Media & Entertainment osti Riden portfolioonsa elokuussa 2021.

Yhteistyökampanjamme tavoittavat tehokkaasti aina asiakkaalle merkittävimmän kohderyhmän. 

 

Esimerkkejä yhteistyöartikkeleista:

Tilastoja, koottu maaliskuussa 2021:

  • Vuosi 2020, uniikkeja vierailijoita 44 230 kpl, 1 115 343 ladattua sivua
  • Tavoitetut tilit, Instagram, 5922 / 30 vrk
  • IG-seuraajista 31,7 % on 25-34 -vuotiaita naisia
  • Julkaisun kattavuus, Facebook, 3800 / 28 vrk
  • Suosituin video, YouTube, 65 686 katselukertaa

tilastot-673x1024

 

”Bloggaajat ovat digiajan mielipidevaikuttajia ja heidän postauksensa kumpuavat omakohtaisista kokemuksista.”
– Mona Liukkonen, Helsingin Messukeskuksen markkinointivastaava

Nuoret naiset ostavat blogien perusteella:
”PING Helsingin ja Dagmarin maaliskuussa 2017 tekemästä kyselytutkimuksesta selvisi, että suurin vaikutus ostopäätöksiin blogeilla ja Youtube-vaikuttajien videosisällöillä on juuri nuorten, 15-29 -vuotiaiden naisten ryhmässä. – – Yli 40 prosenttia blogeja lukevista suomalaisista kertoo, että blogit ovat osa heidän ostoprosessiaan. Lähes joka neljäs kertoo, että blogit ovat vaikuttaneet heidän ostopäätöksiinsä ja noin joka kuudes on ostanut ja yhtä moni jättänyt ostamatta tuotteen blogin perusteella.”

 

Ota yhteyttä!

Penina Peltonen
puh. +358 (0) 46 545 8905
penina.peltonen@mediasade.fi
info@playsson.net

mediasade

 

Olemme mukana:

Näyttökuva-2018-09-12-kello-15.27.20

adtraction