BLOGIEXPO 2015

BLOGIEXPO 2015

HEVOSBLOGIEN SUURIN TAPAHTUMA lähestyy! Ensimmäinen BLOGIEXPO2015 järjestetään lauantaina 12.12.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Seminaaritiloissa, jotka löytyvät 2. kerroksesta. Kulku sinne tapahtuu pääaulan kautta rappusten tai hissin avulla, alhaalla pääaulassa on opasteita ja sisäänheittäjät. Parkkipaikkoja löytyy keskuksen vierestä, kulkuyhteyksistä on tietoa täällä. Ennakkotiedoista poiketen ovet aukeavat jo klo 9.30, sisäänpääsy on maksuton. Ravintola Arlanda palvelee klo 10-14, tarjoten kahvilinjaston ja kevyttä lounasta.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki hevosista ja hevosblogeista kiinnostuneet. Blogiexpon juontavat Kaktu Kuparinen (Kaktu ja Futura -blogi) ja Jilla Lappalainen (Jillan Blogi). Bloggaajille on tarjolla vielä joitain kappaleita ennakkopasseja. Saat omasi laittamalla sähköpostia info@playsson.net. Passi auttaa tutustumaan uusiin ihmisiin ja bloggaajat on helppo tunnistaa. Yhdistä vihdoin nimi ja kasvot. Lisäksi Tampereen Messut Oy antaa nopeimmille bloggaajille lippuja ensi kevään Hevoset2016 -tapahtumaan. Passit lunastetaan yläkerran pisteeltä.

Tapahtuman ohjelmasisältö on monipuolista, sillä haluamme tarjota jokaiselle paikalle saapuvalle bloggaajalle ideoita sekä taustamateriaalia tuleviin postauksiin! Lavalla on päivän aikana useita tietoiskuja sekä viihdettä – niiden välissä voi vierailla vaikkapa ständeillä hankkimassa viimeisiä joululahjoja. Ständien puolella voi käydä myös hurauttamassa Sappeen Ratsutilan ratsastussimulaattorilla tai osallistumassa hevosvalokuvauksen workshoppiin (Suvililja.net ja Hevoskuvauksen jäljillä -blogit). Ota siis oma kamera mukaan ja käväise workshopin jälkeen nappaamassa (bloggaaja)kaverikuva kuvauspisteellä!

Tämä hevosiin painottuva Blogiexpo on todellakin ensimmäinen laatuaan, lähdetään maltilla liikkeelle. Tapahtuma kasataan pitkälti yhteistyövoimin, tule siis avoimin mielin tutustumaan uusiin ihmisiin ja tapaamaan vanhoja ystäviä!

 

LAVAOHJELMA JA AIKATAULU

klo 9.45 Avauspuheenvuoro, Tampereen Messut Oy / Hevoset2016 -messut, YLE:n Ystäväni Hevonen -blogista tuttu Ronja Salmi.
klo 9.50 Bloggaajien leikkimielinen tietokilpailu.
klo 10.10 ”Ratsastus ja sosiaalisen median paine”: Mira Niemisen haastateltavana ratsuttaja Jonathan Silfver ja esteratsastaja Karoliina Forsström.

TAUKO 20 min

klo 10.45 Blogipaneeli; vetäjänä Anniina Paalanen (Ruuhkavuosiratsastaja), keskustelemassa Kaktu KuparinenAada Lätti, Jilla Lappalainen ja Senni Vilander.
klo 11.00 ”Kouluratsastuksen arvostelu”: Dressage OnSite, blogiratsukot Senni Vilander, Sanna Suvanto ja Noora Peltola.
klo 11.15 ”Haluatko hevosalalle?”: hevostenhoitaja Riina-Maria ”Muru” Rissanen ja Hevosopiston TVT-ohjaaja Susanna Marttila. Haastattelijana Mira Nieminen.

TAUKO 20 min

klo 11.50 Fortum HorsePower -konsepti, Anssi Paalanen.
klo 12.00 Ruokinta ja rehut, Cavallo Pro Shop.
klo 12.15 ”Luonnonmukaista luksusta”: Saija Pihkanen ja SOLHEDS -tuotesarja.

TAUKO 20 min

klo 12.50 Just Dressagen, Cavallo Pro Shopin ja Equitar Marketingin tarjoama muotinäytös, juontajana Kaktu Kuparinen.
klo 13.10 ”Harrastuksena raviponiurheilu”: Katri Vesala ja Kia Nyholm.
klo 13.20 Parhaimpien blogien palkitseminen, päätössanat.

 

BLOGIEXPO2015 -TILAKARTTAexpobanneri

101 Just Dressage
102 Keravan Horse&Rider
103 Chia de Gracia
104 Tampereen Messut / Hevoset2016
105 Sappeen Ratsutila / ratsastussimulaattori
106 Kisamatkalla
107 Playsson.net
108 Hevoskuvaamisen workshop, kaverikuvapiste
109 DressageOnSite
110 Ratsastajan fysiikkavalmentaja Piia Solajärvi
111 Suomen Keppihevosyhdistys
112 Hevosopisto
113 Raudikko Ruuna
114 Solheds
115 Cavallo Pro Shop
116 Johanna Karelahti / Hevosaiheista taidetta
117 –

 

expokartta

BLOGIPALKINNOT

Parhaiden blogipalkintojen kohdalla äänestys on nyt päättynyt! Säännöt ovat selkeät; jokaisessa kategoriassa on ehdolla kolme blogia, eikä yksi blogi saa olla ehdolla kuin yhdessä kategoriassa. Voittajien valintaan vaikuttavat yleisöäänet (yksi ääni per IP -osoite) sekä asiantuntijaraadit pisteytys. Asiantuntijaraatiin kuuluvat median ja viestinnän ammattilainen Christa Tavan (Equestrial.net), blogimainontaan tutustunut yrittäjä Mirva Kettunen (Chia de Gracia) sekä näyttelijä ja kolumnisti Olga Temonen.

Tässä artikkelissa olevia mainosbannereita saa lisätä omaan blogiin tai jakaa muualla! Seuraa Playsson.netin Facebookia, tulossa ajankohtaisia expovinkkejä! Muista myös rummuttaa Instagramissa #playssonnet ja #blogiexpo2015.

 

TULE TOTEAMAAN YHTEISTYÖN VOIMA!
Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. (Artikkeli päivitetty: 9.12.2015)

 

expologo

jdbanneri

equitar

 

trelogo  chia3  cavallo

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *