Classic Pärnu: Lauantain kisaseuranta

Classic Pärnu: Lauantain kisaseuranta

Tämä artikkeli päivittyy la 17.7. aikana.

 

WhatsApp-Image-2021-07-17-at-14.32.15-768x1024

 

Virossa viime vuoden koronan takia tauolla ollut Classic Pärnu -kisaviikonloppu on tehnyt paluun ja se kilpaillaan 17.-18. heinäkuuta. Playsson.netin ja Riden tiimi on pienimuotoisena paikan päällä tekemässä live-seurantaa, jota päivitetään artikkeleihin päivän aikana.

Suomalaisia ei valitettavasti Pärnun radoilla nähdä, mutta virolaisten ohella kisaamassa on muita baltialaisia ratsukoita. Kaikesta huolimatta tällainen isompi live-kilpailu on virkistävä pitkästä aikaa! Virossa koronatilanne on huomattavasti Suomea parempi ja se myös näkyy yleisön suhteen.

Lauantaina aamulla kilpailtiin 115 cm luokka, jonka voitti Viron Karolin Jaani hevosella Avensis. Seuraavan 125 cm aikaratsastusluokan voiton vei niin ikään virolainen Anette Leppik ja Samurai’s Miracle. Eestin ratsuponi Samurai’s Miracle oli huomattavasti muita pienempi, mutta sitäkin nopeampi.

Iltapäivällä kilpaillaan nuorten hevosten luokat sekä päivän päätteeksi 130 cm luokka, jossa nähdään jo nimekkäämpiä ratsastajia.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Classic Pärnu (@classicparnu) jakama julkaisu


Nuorten 115/120/125 cm luokassa voiton vei 7-vuotias Hoshi No Senshi K.S.H. ratsastajanaan Hanno Ellermann. Toisena myöskin 7 v. Saxello K ja Siim Sinijärv, kolmantena 6 v. Pronto van de Maltahoeve ja Piret Ervald.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Classic Pärnu (@classicparnu) jakama julkaisu


Päivän viimeinen luokka oli 130 cm. Uusintaan selvitti tiensä yhdeksän ratsukkoa – näistä kolme hevosta Urmas Raagin ratsastamana. Luokan voittikin Raag hevosella Van Damme, ollen ainut tuplanollan saanut ratsukko.

 

WhatsApp-Image-2021-07-17-at-21.45.11-1024x768


Tulokset on nähtävissä Equipessa.

DSC_1499
Kuva vuodelta 2019, Anni Ihalainen.

 

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *