Hevosaiheisia lahjaideoita heppafaneille

Hevosaiheisia lahjaideoita heppafaneille

Ihahaa, laukkaamme pikku hiljaa syksyn läpi kohti joulua. Yksi joulun hauskimmista osuuksista on kieltämättä lahjojen ostaminen. Mitä kaikkea voikaan ostaa hevosista ja ratsastamisesta pitävälle heppafanille? Ennen lahjan ostamista sinun olisi mietittävä, millaisia lahjan saajan persoona ja mieltymykset ovat. Onko lahjan saajalla oma hevonen tai poni? Mikä on hänen lempivärinsä? Kuinka usein hän ratsastaa? Onko hänellä suosikkirotua?

Hevosaiheisten lahjojen ostaminen on varsin helppoa, kun tietää, mitä tekee. Tässä muutamia lämpimiä hevosaiheisia lahjaideoita:

 

Valokuvamuki

Valokuvamukista on kiva juoda aamukahvit, mehut ja teet. Voit painattaa valokuvamukiin kuvan esimerkiksi ratsastajasta itsestään lempihevosensa selässä tai vaikkapa pelkästään kuvan hänelle rakkaasta hevosesta.

 

Uudet ratsastushanskat

Ohjista kiinni pitäminen ei aina ole pehmeää ja helppoa puuhaa, joten hyvälaatuiset, lämpimät ja kestävät ratsastushanskat ovat kaiken a ja o. Parhaimmissa ratsastushanskoissa on nahkapaikat nimettömän ja pikkurillin välissä, koska ohjakset livautetaan juuri näiden sormien läpi tukevan otteen varmistamiseksi. On myös olemassa ratsastushanskoja eri vuodenajoille: kesähanskat ovat erilaiset kuin talvihanskat, eli varmista, että olet ostamassa oikeanlaisia hanskoja heppafanillesi.

 

Valokuva-albumi

Valokuvien onnelliseen maailmaan on kiva sukeltaa, jopa digiaikana. Valokuva-albumin kansi voi olla hevosaiheisesti kuvitettu, ja albumi voi pitää sisällään hevosaiheisia kuvia ja muistoja vuosien varrelta: kuvia heppafanista ratsastamassa, oljenpätkiä, pääsylippuja, palkintoja jne.

 

rider-4798978_1280

 

Uudet saappaat tai kengät

Uudet saappaat ja kengät ovat turvallisen ratsastuskokemuksen edellytys. Ne myös pitävät jalat ja varpaat lämpimänä kylmällä säällä. Panosta siis hyvälaatuisiin jalkineisiin, joissa on pieni korko, jotta kenkä ei lipsahtaisi jalustimen läpi ja jäisi jumiin.

 

Kehystetty kuva

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Valitse heppafanin lempikuva, teetä siitä iso julisteversio ja kehystä se kauniisiin kehyksiin.

 

Uusi harja

Hevosen harjaaminen on terapeuttinen aktiviteetti paitsi hevosen hoitajalle, myös hevoselle. Harjaaminen auttaa vahvistamaan ratsastajan ja hevosen sidettä, kiihdyttää hevosen pintaverenkiertoa sekä tietysti poistaa likaa. Erilaisia harjoja on paljon ja sinun kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin. Haluatko ostaa kenties hevosen ihoa hierovan harjan vai hevosen harjan selvittämiseen sopivan harjan?

 

Lämpösukkia

Lämpimät sukat tulevat tarpeeseen etenkin talvisin. Ratsastaminen on ikävää, kun pakkanen nipistelee varpaita. Myös kylmä jalustin sitoo itseensä kylmää ilmaa, mikä tekee ratsastajan jaloista erityisen alttiit kylmälle. Lämpösukat ovat mainio ja lämmin lahjaidea. Valitse vaikkapa sukat, joissa on hauska hevos- tai kaviokuvio.

Hevosaiheisten lahjojen ostaminen ei suinkaan ole ilmaista puuhaa – etenkin, jos kyse on suuremmista ostoksista, kuten vaikkapa satuloista tai saappaista. Vaikka hevosaiheisten lahjojen ostaminen onnistuu pienelläkin budjetilla, on lahjojen tuomiin taloudellisiin lisäkustannuksiin kiva olla apua. Yksi varsin varteenotettava vaihtoehto on sijoittaminen bittirahoihin verkossa. Bittirahoihin sijoittaminen on jännittävää, koska bittirahojen kurssi vaihtelee radikaalistikin yhden päivän aikana. Sinun olisi siis pysyttävä ajan tasalla kurssien muuttumisesta ja tehtävä varsin nopeitakin päätöksiä tarpeen niin vaatiessa. Voit sijoittaa oikeastaan missä ja milloin tahansa. Tarvitset vain toimivan internetin, rohkeutta, intoa, ja ripauksen kokeilumieltä. Muista, että sijoittamiseen liittyy aina riski. Sinulla ei tarvitse olla paljoakaan kokemusta bittirahoihin sijoittamisesta ennen sijoittamisen aloittamista. Sinun ei koskaan tulisi sijoittaa enempää kuin sinulla on varaa hävitä.

 

Kuvituskuvat: Pixabay

 

Author Image
Kari Oksanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *