Kenttäratsastaja Veera Mannisen ja Sir Gregin kausi alkoi kakkossijalla

Kenttäratsastaja Veera Mannisen ja Sir Gregin kausi alkoi kakkossijalla

Veera Mannisen ja Sir Gregin kenttäkilpailukausi alkoi lähes täysosumalla Strzegomissa, Puolassa. Viime vuonna nuorten EM:ssa seitsemänneksi sijoittunut ratsukko starttasi CCI3* lyhyen kisan ja sijoittui toiseksi. Ratsukko nousi koulukokeen neljänneltä sijalta toiseksi hypättyään maastokokeen muutamalla yliaikavirheellä ja virheettömällä rataestekokeella. – Saa kyllä olla oikein tyytyväinen kauden avaukseen. Hevonen oli ihan iskussaan, vaikka puolivuotta ollaan oltu tuolla lumen keskellä Suomessa, pieksämäkeläinen Veera Manninen, 22, iloitsee.

Koulukoe oli Mannisen mukaan perustasainen suoritus ja maasto sujui hyvin. Rataesteillä Petri Tolmusen omistama Sir Greg oli tuntunut oikein hyvältä. Lopputulos oli 37,3 virhepistettä. Luokan voitti puolalainen Wiktoria Knap ja Quitus (36,0). Emmi Tapio ja Evytan suoritus hylättiin maastokokeessa. – Nyt siirrytään Sopottiin ja palautellaan hevoset. Jatkamme siellä vajaan kahden viikon päästä neljän tähden kisassa, josta tavoitellaan kvaalia vuoden 2023 Euroopan mestaruuskilpailuihin.

Kenttäratsastajat ovat menestyneet Strzegomissa myös helpommissa luokissa. Forssalainen Anselmi Laiho, 16, ja Krogarden Tenor sijoittuivat seitsemänneksi CCI2*-S tasolla. Isoveli Elmo Laiho, 19, ja 6-vuotias Bali sijoittuivat toiseksi CCI1*-luokassa, joka oli vasta ratsukon kolmas yhteinen kilpailuluokka. Porvoolainen Bea Vallgren, 15, ja Baleno sijoittuivat 7:nneksi kansallisessa CNC 100 18 -luokassa koulukokeen tuloksella 38,8. Löydät kaikki tulokset täältä: LINKKI

 

Kansainväliset kenttäratsastustulokset 24.4.
Strzegom, Puola

CCI3*-S
1) Wiktoria Knap – Quitus, POL 36,0
2) Veera Manninen – Sir Greg, FIN 37,3
….Emmi Tapio – Evyta, FIN hyl maastokokeessa

Täydet tulokset: http://results.strzegomhorsetrials.pl/files/2022/sso2/live/leaderboard04.html

Kansallinen kenttäratsastus 24.4.
CNC 100 18
, lähti 25
1) Laura Gillmaier – Red Sunrise, POL 34,4
…7) Bea Vallgren – Baleno, FIN 38,8
…12) Bea Vallgren – Kwatar van Orchid´s, FIN 43,1
…18) Bea Vallgren – Gwen, FIN 48,8
19) Inkeri Laiho – Ewan Stone, FIN 49,8
21) Inkeri Laiho – Candyman Joe, FIN 59,5

Täydet tulokset: http://results.strzegomhorsetrials.pl/files/2022/sso2/live/leaderboard83.html

Kuvituskuva: Pixabay

 

Author Image
Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *