Tallikoirat tekemässä hyvän maun mukaista tuotetestausta

Tallikoirat tekemässä hyvän maun mukaista tuotetestausta

Kaupallinen yhteistyö.

 

Tallipihan vahtihommat ovat raskasta työtä, sen tietää jokainen hevostiloilla tassutteleva turvajoukko. Pitkien vuorojen ohella ruokapuolen tulee olla siis kunnossa! Meidän tilalla viettävät aikaansa Jaska ja Väinö, jotka ovat jo hieman varttuneempia jackrusselinterrierejä. Väinöllä on ollut nuorempana allergisuutta ja Jaska on välillä nirso ruuan suhteen. Nyt pojat saivat mahdollisuuden testata uusia Pirkan Parhaat -kuivaruokia, joista valitsimme lohi-perunan sekä kana-perunan.

Parhaat -sarjan kuivaruokia on saatavilla kahta säkkikokoa: kahden kilon pussi S-koon koirille ja neljän kilon M-L-koon koirille. Koska meidän pojilla on iso ego, mutta pieni koko, he saivat tyytyä S-kokoisten säkkiin. Nappula on viljatonta ja siihen on lisätty vitamiineja, glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja prebiootteja sekä yucca schidigera -uutetta. Tiedoksi, että jälkimmäinen vähentää sitomalla kakassa olevia ammoniakkikaasuja. Pökäleiden ei siis pitäisi haista niin pahalle, mutta sitä emme ole testanneet. Nappula on suhteellisen pientä ja muistuttaa väriltään cocopops-muroja, joten näin vähemmän kookkaankin koiran on helppoa syödä ilman, että pureskeluun menee aikaa. Ruokintamäärä menee koiran koon mukaan 35-130 g päivässä 10 kilon koiraan saakka. Meidän tyypeille riittävä ruokintamäärä on 100 grammaa päivässä.

Erityismainintana on lisättävä säkin näppärä sulkusysteemi, joka on huomattavasti helpompi, kuin tavallinen suljin.

 

image7

image1-7-rotated  image0-5-rotated

Klikkaa kuvat suuremmiksi! Nappulat ovat näppärän kokoisia ja sulkusysteemi kerrassaan kätevä.

 

Pirkan Parhaat -nappulat näyttävät maistuvat pojille oikein hyvin! Myös kissakollegat on päästetty kupille maistamaan ja ainakin lohiversio oli heidänkin mielestään oikein onnistunut valinta. Lisäksi on tullut huomattua, että koirien vatsat ovat voineet paremmin. Tarvetta esimerkiksi ruohon syönnille ei ole ollut. Kakkakin tuntuu luistavan useammin, kuin ennen. Miinuspuolena on kyllä tunnustettava, että pojat paukuttelevat normaalia enemmän. Jatkuvasti on jommalta kummalta leija karannut… Tähän syynä on todennäköisesti uuden nappulan myötä muuttunut ruokavalio.

Jaska ja Väinö antavat tälle kuivaruualle täydet 6/5 ja jatkamme tällä merkillä jatkossakin. Pirkka-tuotteet mielletään usein ns. halppismerkiksi, mutta ainakin Parhaat -sarjan koiran kuivaruuan suhteen on osuttu maaliin. Nappula on laadukasta ja maittavaa sekä tällaiselle laiskalle koiran omistajalle valmis paketti ravintolisien kanssa. Kuivaruokaa myydään K-ryhmän kaupoissa ja hinta 2 kg pussille on 9,95 euroa.

 

image2-3-rotated

 

Klikkaa oikealle nähdäksesi videon:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Kaupallinen yhteistyö ?? Tallipihan vahtihommat ovat raskasta työtä, joten ruokapuoli tulee olla kunnossa! Jaska ja Väinö ovat jo varttuneempia jackrusselinterrierejä. Väinöllä on ollut nuorempana allergisuutta ja Jaska on välillä nirso ruuan suhteen. Pojilla on nyt testissä uudet Pirkan Parhaat -kuivaruuat, valittuna lohi-peruna sekä kana-peruna. ?? Miten maistuu? ?? Tulossa lisää Playsson.netin puolella! @pirkkafi @somessacom #playssonnet #123ridefi #equestrian #lajinhelppousviehättää #ratsastus #dressage #kouluratsastus #esteratsastus #showjumping #hevoset #horses #media #hevosblogit #kilparatsastus #hevosurheilu #hevosenhoito #esteet #ratsastaja #hevoslehti

Henkilön PLAYSSON.NET (@playssonnet) jakama julkaisu

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *