Anna Granberg ja Anni Kuivalainen Pohjola-sarjojen osakilpailuvoittoihin Järvenpäässä

Anna Granberg ja Anni Kuivalainen Pohjola-sarjojen osakilpailuvoittoihin Järvenpäässä

Esteratsastuksen Pohjola Grand Prix -sarjan kolmas osakilpailu ratsastettiin aurinkoisessa säässä Ratsastuskeskus Ainon erinomaisissa puitteissa. Osakilpailuvoitot ratkottiin Pohjola Bronze Grand Prix´ssä ja Pohjola Small Grand Prix´ssä. Päivän voittajat olivat Anna Granberg ja Chekkonen ja Anni Kuivalainen ja Darthina.

Lauantaina karsittiin myös sarjakilpailun korkeimpien sarjojen, 145 cm Pohjola Grand Prix´n ja 135 cm Pohjola Silver Grand Prix´n osakilpailujen osallistujat. Luokat hypätään sunnuntaina, kuten myös suomenhevosten oma Pohjola Finnhorse Grand Prix.

Järvenpään lähistöllä Stall Annaa pitävä Granberg kilpaili Ainossa oma kasvatillaan kesken heinätöiden ja lapsiperhe arjen. – Oikein lämpimät ja mahtavat fiilikset. Ne, jotka ovat kokeilleet kasvattamista tietävät, että se on vaikea laji, niin kuin esteratsastuskin. Vielä hienompaa on onnistuminen, kun saa kilpailla omalla kasvatillaan, kertoo Anna Granberg voiton jälkeen.

Chekkosta Granberg kuvailee salonkikelpoiseksi nuoreksi mieheksi. Varsana kimo ruuna oli pienikokoinen ja vaatimattoman näköinen ja kiusasi mielellään emäänsä. Granberg ei saanut myytyä varsaa ja joutui näin itse ratsastamaan sillä.

Luokassa toiseksi sijoittui uusinnassa hieman Granbergiä hitaammin ratsastanut Ida Palmos hevosella Fellie ja kolmanneksi Mathilda Simola hevosella Gigant

Pohjola Small Grand Prix´ssä tiukka taisto voitosta

Pohjola Small Grand Prix´n voittoon ratsasti Anni Kuivalainen ratsullaan Darthina vain kaksi sadasosasekuntia nopeammassa ajassa kuin Nelli Pajuharju ja Cascada. – Taktiikka oli päästä puhtaana maaliin hyvillä teillä! Olen iloinen, että olen saanut tällaisen mahdollisuuden ratsastaa hienolla hevosella, kertoo Anni Kuivalainen tämän päivän kilpailusuorituksestaan. Kuivalainen kertoo tavoitteena olleen hyvä ja tasainen tulos Darthinalla, joka on ollut hänellä vuoden alusta lähtien.

Kolmantena luokassa sijoittui Linda Telimaa ratsullaan Stakkalou. Uusinta oli hyvätasoinen, sillä seitsemän ratsukkoa hyppäsi myös sen virheittä.

Pohjola Vakuutuksen tukemissa sarjakilpailuissa edetään laajalta pohjalta ja eri tasoilta kohti menestystä. Suurta suosiota ensimmäisenä vuonna saaneiden sarjojen osakilpailut järjestetään maamme parhaissa kilpailupaikoissa ja olosuhteissa. Sarjojen parhaat ratsukot pääsevät näyttämään taitojaan Helsinki International Horse Show´ssa.

Anni-Kuivalainen-Darthina-kuva-Heidi-Lammi-4

Kuvat: Heidi Lammi / SRL

 

Author Image
Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *