Blogiexpo’19: Äänestä parasta 25.2.-10.3.

Blogiexpo’19: Äänestä parasta 25.2.-10.3.

Vuoden 2018 parhaimmat hevosalan some-vaikuttajat palkitaan uudistuneessa Blogiexpossa 15.-17.3.2019 Helsinki Horse Fair -messujen yhteydessä, Helsingin Messukeskuksessa. Blogiexpon tarkoituksena on saada hevosblogeille ja sosiaaliselle medialle nostetta ja näkyvyyttä sekä parantaa yhteisöllisyyttä.

Raati on valinnut ennakkoon jokaiseen kategoriaan neljä sopivaa ehdokasta. Arvoisaan raatiin kuuluvat bloggaaja-toimittaja Elina Talvio (Ellikki), bloggaaja-viestinnän ammattilainen Aada Lätti (Aadan hevoselämää), bloggaaja-someammattilainen Maisa Hyttinen (Hän pakastaan, sai Sotilaan) sekä bloggaaja Senni Vilander (Kisamatkalla). Suluissa linkit raadin jäsenten kanaville.

Ehdokkaat ovat hyväksyneet osallistumisensa äänestykseen. Tällä kertaa vain yleisön äänet ratkaisevat. Palkittavia kategorioita on kahdeksan. Ehdokkaisiin voi tutustua klikkaamalla kunkin nimeä. Yksi vaikuttaja saa olla ehdolla vain yhdessä kategoriassa.

 

Äänestys on päättynyt!
Voittajat palkitaan HHF-messujen Hevoslehti RIDE! -lavalla sunnuntaina 17.3. kello 12.00.

 

 


Kategoriat ja ehdokkaat (klikkaa nimeä):

 

 

 

 

  • Visuaalisimman sisällön tuottaja: Blogi tai some-tili, jossa on laadukkaasti toteutettu tai muokattu kuva- tai videomateriaali sekä oma tyyli luoda sisältöä.

 

 

 

 

  • Yleisön suosikki: Eniten yksittäisiä ääniä saava some-vaikuttaja tai -tili (IG-, YouTube-, Facebook- tai blogialusta).

 

Näyttökuva-2019-01-06-kello-23.00.44  Näyttökuva-2019-03-11-kello-21.18.01

 

Author Image
Toimitus
Wordpress Popup Plugin Free