Vinkit HHF-messuviikonloppuun!

Vinkit HHF-messuviikonloppuun!

Tulevan viikonlopun Helsinki Horse Fair -messutapahtuma tarjoaa aikaisempia vuosia enemmän kansallisia kilpailuluokkia niin este- kuin kouluratsastuksessakin. Perjantaina ja lauantaina ratsastetaan Ajalin Areenalla kouluohjelmia ja lauantai-iltapäivänä sekä sunnuntaina hypätään. Kilpailuiden vuoksi varsinaisia näytöksiä on vähemmän, mutta sitäkin vauhdikkaampaa ohjelmaa tarjoaa mm. ratsastusjousiammunta sekä valjakkoajo.

Pienemmän NoShout -areenan valtaavat rotuesittelyt sekä tietenkin jokaisen päivän aloittava some-tuttujen handlerkilpailu, joka kisataan pe klo 12.30, la klo 10.30 ja su klo 10.30. Kisan tuomarina toimii Ann-Marie Uutela, jonka barok pinto -tamma Abracadabra pyörähtää myös rotuesittelyssä. Kannattaa tulla paikalle kannustamaan omia suosikkeja!

 

53841493_493694018118841_15462307467362304_n
Messuvieraat voivat ladata Riden maksutta!

 

Infolava on tänä vuonna nimetty Hevoslehti RIDE! :n mukaan. Messuvieraat voivat ladata uusimman digi-Riden maksutta nappaamalla QR-koodin paikan päältä. Printtilehden voi ostaa lavan tuntumassa olevalta Riden pisteeltä 4 eurolla tai tilata vuosikerran tarjoushintaan 17,90 eur. Itse lavalla on toki myös mielenkiintoista ohjelmaa, kuten 3D-tulostuksen käyttö kengityksessä tai hevosen kivun tunnistaminen. Koko ohjelma löytyy Riden messunumerosta tai HHF:n sivuilta.

Somea seuraavia kiinnostaa varmasti Blogiexpo, jolloin lavalla palkitaan sunnuntaina klo 12.00 viime vuoden parhaat hevosalan somettajat. Juontajana on Laura Viljanen ja palkintojenjako näytetään myös Insta-livenä @playssonnet. Ääniä annettiin yli 21 000 kpl ja siihen päälle vielä reilut 1400 ehdotusta yleisön suosikiksi!

Messut ovat auki perjantaina 15.3. klo 12–20, lauantaina 16.3. klo 10–19 ja sunnuntaina 17.3. klo 10–17. Expo-osastoja on mukavasti, eli siitä vaan tarjouksia metsästämään esimerkiksi Just Dressagen tai Nummisten Hevospalveluiden ständille. Paikalla on runsaasti someväkeä niin Playsson.netin tiimistä kuin muutenkin, joten saa tulla reippaasti juttelemaan! Somesta tutut hevoset löytyvät omasta somekorttelistaan NoShout -areenan läheisyydestä. Kannattaa myös bongata Riden uusi maskotti, vaaleanpunainen yksisarvinen nimeltä Rudi.

HUOM! Hevosten tarttuvat virustaudit ovat miltei joka keväinen riesa. Tallivaatteet on hyvä vaihtaa, jos käy useammalla tallilla, eikä niissä myöskään kannata tulla messuille. Messuilla olevia hevosia saa silittää ja rapsuttaa, mutta karsinoilla olevia käsidesejä tulee hyödyntää tai pitää omaa mukana. Kiitos!

 

Mahtavia messuja kaikille!

 

 

Messutunnelmia somessa: Instassa #playssonnet ja #123ridefi sekä Facebookissa @playssonnet sekä @hevoslehtiride

 

Yhteistyössä:

HHF19_logo_pvm-300x219  Ratsukko_logo_official_tekstillä_syvätty-300x300

 

Teksti ja kuvat: Penina Peltonen, Krista Heikkilä

 

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *