Pohjantähdeltä FWB-hevosille huippupalkinto

Pohjantähdeltä FWB-hevosille huippupalkinto

Vakuutusyhtiö Pohjantähti kertoo tiedotteessaan, että he ja FWB-yhdistys tuovat peräti 10 000 euron erikoispalkinnon ikäluokkakilpailuihin.Haluamme nuoret FWB-ratsut kilpakentille ajoissa ja hyvin valmisteltuina, sanoo Pohjantähden markkinointi- ja viestintäpäällikkö. 

FWB-hevosten ikäluokkakilpailuihin on tulossa merkittävä palkinto vakuutusyhtiö Pohjantähden aloitettua FWB-yhdistyksen yhteistyökumppanina.  

5-vuotiaiden FWB-hevosten ikäluokkakilpailun, Pohjantähti Derbyn, voittajille este- ja kouluratsastuksessa on yhteistyön myötä luvassa palkintorahaa 1000 euroa. Toiseksi sijoittuneet saavat 800 euroa ja kolmanneksi tulleet 500 euroa. 

– Suomessa kasvatetaan uskomattoman hienoja puoliverisiä ratsuhevosia, toteaa Pohjantähden markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Niiranen. – Ratsastuskilpailujen palkintotasot eivät kuitenkaan kannusta nuorten hevosten systemaattiseen koulutukseen. Tämän takia haluamme tukea FWB-hevosten ikäluokkakilpailuja ja pitää osaltamme huolta siitä, että nämä nuoret lupaukset tuodaan kilpakentille ajoissa ja hyvin valmisteltuina.

 

Triple Crown -erikoispalkinto peräti 10 000 euroa 

Kirsikkana kakun päällä Pohjantähti on yhteistyössä FWB-yhdistyksen kanssa lanseerannut Pohjantähti Triple Crown -erikoispalkinnon. Mikäli sama nuori hevonen voittaa ikäluokkakilpailunsa jommassakummassa lajissa sekä 4-, 5- että 6-vuotiaana, palkitaan hevosen omistaja 10 000 euron lisäpalkinnolla.  

– Luonnollisesti potti tuplataan, mikäli sama hevonen voittaa 4-vuotiaana Laatuarvostelun, 5-vuotiaana Pohjantähti Derbyn ja 6-vuotiaana Breeders’ Prizen molemmissa lajeissa, myhäilee FWB-yhdistyksen puheenjohtaja Håkan Wahlman. – Yhdistyksenä meidän on helppo yhtyä Pohjantähden tavoitteisiin nuorten hevosten systemaattisen koulutuksen parantamiseksi. Toivottavasti yhteistyön myötä saamme myös aikaisempaa enemmän osallistujia ikäluokkakilpailuihin.

Kilparatsastus jopa amatööritasolla vaatii intohimoa ja ripauksen hulluuttakin, pohtii itsekin Ypäjällä pientä kotitallia pitävä Niiranen. – Meille Pohjantähdessä on tärkeää turvata elämässä kaikki se, jolla on eniten merkitystä. Hevoset kuuluvat monella suomalaisella kilparatsastajalla sekä harrastajalla tähän laariin.”

 

Pohjantähti hevosvakuuttamisen pioneeri 

Pohjantähdellä on pitkät perinteet hevosvakuuttamisen saralla. Yhteistyö Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton (SHKL) kanssa alkoi jo 1980-luvun alussa, jolloin SHKL pyysi Pohjantähteä kehittämään hevosvakuutusjärjestelmää, jollaista ei millään vakuutusyhtiöillä tuolloin ollut.  

Pohjantähdessä pitkän työuran tehnyt Maini Mikkola kääri hihansa ja laati hevosvakuuttamiselle ohjeet sekä vakuutusehdot, jotka ovat toimineet kivijalkana nykypäivän hevosvakuuttamiselle kaikissa suomalaisissa vakuutusyhtiöissä.  

 

Lisätiedot: 

Pohjantähden markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Niiranen, puh. 050 324 7646, jenni.niiranen@pohjantahti.fi

FWB-yhdistyksen pj. Håkan Wahlman, puh. 040 544 2917hockus.wahlman@kolumbus.fi 

 

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *