Raviurheilu on yhä suosittu vedonlyönnin kohde

Raviurheilu on yhä suosittu vedonlyönnin kohde

Raviurheilulla ja hevoskilpailulla on tunnetusti pitkä historia. Hevoskisat ovat yksi perinteisimmistä vedonlyönnin kohteista. Suomessa ravikisojen vedonlyönti on keskittynyt yhden monopoliyhtiön harteille, mutta netissä voi pelata myös muilla sivustoilla. Vaikka uusia pelimuotoja ja vedonlyönnin kohteita on tullut rinnalle roppakaupalla, on raviurheilulla ja hevoskisoilla yhä oma paikkansa ja viehätyksensä.

Hevosurheilu joutuu kuitenkin osaltaan kamppailemaan muuta peliviihdettä vastaan, sillä pelaajilla on vain tietty määrä euroja käytettävissään rahapeleihin. Esimerkiksi nyt suosiossa ovat live-vedot. Seuraava suuri buumi voi muodostua VR-pelien ympärille. Hevosurheilun parissa työskentelevien onkin keksittävä jatkuvasti tapoja säilyttää pelaajien mielenkiinto myös hevoskisojen ympärillä.

horses-3960210_1280

Kohteiden valikoima kasvanut valtavasti

Erilaisten vedonlyönnin kohteiden ja pelien määrä on kasvanut valtavasti varsinkin netin ansiosta. Pelisivustoilla on vedonlyönnin ohessa tarjolla valtavasti muitakin pelejä. Esimerkiksi Buumi Casino on hyvä esimerkki siitä, miten samalla sivustolla voi pelata ja tutustua valtavaan määrään pelejä.

Raviurheilulla ja hevoskilpailuilla on yhä vankka kannattajakunta, joka nauttii vedonlyönnistä näissä tapahtumissa. Hevosurheilu tarjoaa jännitystä ja viihdettä, joka on hevosten ansiosta ainutlaatuista. Ravikilpailuissa on mahdollista seurata hevosten ja ohjastajan taitoja ja yrittää arvioida, kuka on paras. Tämä tekee vedonlyönnistä erittäin mielenkiintoista monille.

Lajilla on lisäksi pitkä historia ja rikas perinne. Hevosurheilun suosio on jatkunut jo vuosisatojen ajan ympäri maailmaa ja eri kulttuureissa. Tämä on osa sen vetovoimaa vedonlyöntikohteena – se on tuttu ja arvostettu laji, jossa on myös historian havinaa. Myös hevoset itsessään ovat niin voimakkaita ja vaikuttavia, että se luo lajiin ainutlaatuisen tunnelman. Hevosurheilulla on omat erottuvat piirteensä. Ravikilpailuissa voi asettaa vetoja monella eri tavalla, kuten voittajien tai sijoittuneiden ennustamiseen. Tämä antaa pelaajille erilaisia mahdollisuuksia ja herättää heidän mielenkiintonsa.

Ravit, kuten esimerkiksi Vermon isommat ravit, ovat myös tapahtuma, jossa on paljon enemmän kyseessä kuin vain vedonlyönti. Se on sosiaalinen tapahtuma, jossa ihmiset voivat kokoontua yhteen, nauttia kilpailusta ja kannustaa suosikkejaan. Tämä luo positiivisen yhteisöllisyyden tunteen, joka houkuttelee ihmisiä seuraamaan ja vedonlyöntiä hevosurheilussa. Kuninkuusravit ovat yksi suurimmista vuosittaisista urheilutapahtumissa Suomessa.

Monta tapaa veikata

Hevosurheilussa on tarjolla useita erilaisia vetoja. Varsinkin netissä kirjo on suuri. Yksinkertaisin veto aloittelijalle on asettaa rahaa voittajan puolesta. Tämä veto onnistuu siis niin, että pelaaja panostaa rahaa hevoseen, jonka uskoo voittavan kilpailun. Tällaisen vedon seuraaminen on kaikista helpointa aloittelijalle. Mikäli hevonen voittaa, pelaaja saa voiton kertoimen mukaisesti. Toinen yleinen veto on asettaa rahaa hevosen sijoituksen puolesta. Jos pelaaja onnistuu veikkaamaan oikean sijoituksen, tarkoittaa se myös rahan voittamista.

On olemassa monia muitakin tapoja veikata. Pelaaja voi esimerkiksi yrittää arvata ensimmäiset kolme sijoittunutta hevosta oikeassa järjestyksessä. Tai vaihtoehtoisesti arvata ensimmäiset neljä sijoittunutta hevosta oikeassa järjestyksessä. Pelaaja voi myös panostaa kahteen hevoseen, joiden hän uskoo olevan ensimmäiset kaksi sijoittunutta hevosta oikeassa järjestyksessä. Mitä vaikeampi on veikata oikein, sitä suurempia voittoja on myös tarjolla.

Kuvituskuvat: Pixabay

 

Author Image
Toimitus