Tilaa Playsson.netin uusi uutiskirje!

Tilaa Playsson.netin uusi uutiskirje!

Meillä on mahtava uutinen sinulle! Esittelemme ylpeänä Playsson.netin uuden, mahtavan hevosaiheisen Pony Express -uutiskirjeemme, joka toimittaa tilaajille maksutonta sisältöä, jota ei muilla kanavillamme julkaista.

Pony Express ilmestyy jatkossa kahdesti kuussa, mutta joulukuussa tarjoamme heti alkuun neljä julkaisua joulukalenterin hengessä. Joulukuussa pääyhteistyökumppanina on STOCKÅS.

Uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan vuoden vaihteessa kotimaiset STOCKÅS -ratsastushousut (arvo yli 200 eur). Paremmin istuvat ratsastushousut tarkoittavat parempaa ratsastuskokemusta. Stockåsit ovat täydelliset tunneille tai kilpailuihin ja mikä parasta – nimenomaan ratsastajalle!

Uutiskirjeen nimi ”Pony Express” on lainattu 1800-luvun lopulla olleelta postiyhtiöltä, joka kuljetti postia ratsain Pohjois-Amerikan mantereen poikki. Myös meidän uutiset tulevat laukalla. Uutiskirjeemme sopii kaikille hevosista sekä hevosaiheista kiinnostuneille iästä riippumatta.

Tilaa uutiskirjeemme joko sivuillamme ilmestyvän pop up-ruudun kautta tai alla olevasta napista:

 

Ja odota, vielä yksi juttu! Yrityksille tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden saada näkyvyyttä uutiskirjeessämme. Hanki joulukuun mainospaikkasi ja tavoita hevosalan harrastajia sekä vaikuttajia. Kysy lisää mainospaketeista info@playsson.net tai Instagram-tilimme kautta. Tarjolla on kolme erilaista pakettia tarjoushinnoin!

 

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *