Understanding Horses Livessä parannetaan ymmärrystä hevosista

Understanding Horses Livessä parannetaan ymmärrystä hevosista

Viikonloppuna tapahtuu Chelmsfordissa, Ison-Britannian Essexissä! Playsson.netin tiimi pääsee osallistumaan voitetun stipendipaikan myötä Understand Horses Live -tapahtumaan, joka järjestetään heinäkuun 1.-2. päivä Writtle University Collegen tiloissa. Understand Horses on brittiläinen onlinekurssialusta, jonka on luonut hevoskäyttäytymiskonsultti Justine Harrison.

Understand Horsesin kouluttajat ovat kaikki alansa asiantuntijoita ja ammattilaisia, jotka opettavat käytännöllistä, näyttöön perustuvaa tietoa useista eri aiheista, kuten hevosten käyttäytymisestä, koulutuksesta, ravitsemuksesta sekä fysiologiasta ja hyvinvoinnista.

Ensimmäisen Understand Horses Live -tapahtuma järjestettiin viime vuonna ja menestyksen myötä livetapahtuma toteutetaan nyt uudestaan. Viikonloppu sisältää luentoja sekä käytännön demoja ja työpajoja hevosten käyttäytymisestä, fysiologiasta ja koulutuksesta. Mielenkiintoisimpiin aiheisiin kuuluvat esimerkiksi luennot hevosen kivun tunnistamisesta, aggressiivisuudesta sekä traumatietoisesta kouluttamisesta.

Understand Horses Live on suunnattu hevosten omistajille, opiskelijoille ja hevosalan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan tietämystään ja ymmärrystään hevosten käyttäytymisestä, koulutuksesta, ratsastuksesta ja fysiologiasta.

Kurssin kansainvälinen asiantuntijapaneeli sisältää mm. hevoskäyttäytymisen konsultteja, tutkijoita, eläinlääkäreitä, fysioterapeutteja ja kouluttajia. He luennoivat lauantaina erilaisista kiehtovista aiheista ja sunnuntaina näitä tiedepohjaisia teorioita sovelletaan sitten käytännössä hevosten kanssa.

 

Olemme paikalla, tapahtumasta tulossa lisää somessa sekä myöhemmin portaalissa. Seuraa matkaa Britanniassa esimerkiksi Playsson.netin Instagram-kanavan kautta: @playssonnet 

 

Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *