KAIKILLE AVOIN trail-valmennus la 9.9.

KAIKILLE AVOIN trail-valmennus la 9.9.

HUOM! Valitettavasti valmennus joudutaan perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Yritetään vaikka keväällä uudestaan. 😊 Jo paikan lunastaneille palautetaan maksu.

 

Lauantaina 9.9. kello 10-15
Koulutuskeskus Salpauksen maneesi, Lahden Jokimaalla


Toiveena rohkeampi ratsukko? Haluatko parantaa yhteistyötä hevosen kanssa? Vai kiinnostaako lännenratsastus?

Hevosmedia Playsson.net järjestää kaikille ratsukoille avoimen trail-valmennuksen Lahden Jokimaalla. Valmentajana Tosca Tilan pitäjä sekä kansainvälisen tason kilparatsastaja, lännenratsastusvalmentaja ja Centered Riding Level II-ohjaaja Mari Valkonen.

Päivä alkaa klo 10 lyhyellä teoriaosuudella, jonka jälkeen ovat ratsukkoryhmät. Ryhmiä on yhteensä neljä (2-3 ratsukkoa per ryhmä), tunnin kesto 45 min. Ryhmien välissä pidetään kahvitauko. Yleisölle on saatavilla katsomolippuja.

 

Mitä trail on?

Trail on yksi lännenratsastuksen laji, joka on saanut alkunsa karjapaimenen työstä.  Yleisimpiä niin sanottuja esteitä ovat esimerkiksi puisen sillan ylittäminen ratsain, puomit, serpentiinin muodossa olevat käynti- tai raviesteet sekä satulasta käsin avattavat ja suljettavat portit. 

Ratsastajien keskuudessa trailin viehätys johtuu pitkälti lajin teknisestä puolesta. Radalla on esteitä, jotka vaativat sekä hevosen että ratsastajan täyttä keskittymistä. Tehtävät voivat koostua kahden tai useamman tehtävän yhdistelmistä.

 

Osallistuminen

Rohkeasti tervetuloa mukaan! Valmennuksessa edetään ratsukkokohtaisesti, eikä aiempaa kokemusta tarvitse olla. Tuntien tempo on rauhallinen.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan kautta maksun yhteydessä. Valmennuksen hinta on 55 eur (sis. alv. sekä maneesimaksun). Ratsukon mukana pääsee kaksi henkilöä maksutta.

Ilmoittautumisaikaa on 4.9. asti ja ilmoittautuminen on sitova. Maksu palautetaan ainoastaan (eläin)lääkärintodistusta vastaan. Vaihtoehtoisesti ratsukko voi hankkia tilalle toisen osallistujan. Ryhmälistat julkaistaan viikolla 36.

Yleisölippu 12 eur (sis. alv.), ostettavissa myös verkkokaupasta

Lisätiedot

puh. 044 982 7191 / Penina Peltonen
info@playsson.net

P.S. Samalla vaivalla kannattaa Jokimaalla tsekata sunnuntaina 10.9. Rakenne kertoo -tapahtuma!
Author Image
Penina Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *