Maailman ykkönen Henrik von Eckermann Helsinki Horse Show´hun!

Maailman ykkönen Henrik von Eckermann Helsinki Horse Show´hun!

Maailman tämän hetken selkeä ykkösratsastaja Henrik von Eckermann kilpailee lokakuussa maailmancupin osakilpailussa Helsinki International Horse Show´ssa! Maailmanlistan kärkitilaa jo 13 kuukautta pitänyt kaksinkertainen maailmanmestari, olympiajoukkuekultamitalisti ja maailmancupfinaalin voittaja on nyt uransa huipulla.

Suosittu ruotsalainen voitti King Edwardilla kesäkuussa Tukholmassa Global Champions Tourin Grand Prix´n ja valmistautuu Milanon EM-kilpailuihin 10-vuotiaalla Ilianalla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Henrik von Eckermann (@henrikvoneckermann_) jakama julkaisu

Von Eckermann nähtiin Helsingissä edellisen kerran vuonna 2018. Kilpailemisen ohessa von Eckermann vetää sunnuntaina suositun miniklinikan, joka on nyt yleisön pyynnöstä puolen tunnin mittainen.

Myös von Eckermannin vaimo Janika Sprunger kisaa Jäähallissa. Sveitsiläinen Sprunger on edustanut maataan niin olympialaisissa, MM-kilpailuissa kuin EM-kilpailuissakin. Tällä kaudella Sprunger on ollut jo neljäs St Gallenin 5* Grand Prix´ssä ja voittamassa Falsterbon 5* Nations Cupin.

37. Helsinki Horse Show on maamme suurin sisäareenatapahtuma ja perinteikäs viiden tähden maailmancupin osakilpailu. Viisipäiväisen suurtapahtuman kohokohdat ovat esteratsastuksen Grand Trophy ja Longines FEI Jumping World Cup™ -osakilpailu. Tapahtumassa on yhteensä noin 1000 lähtöä ja 50 000 kävijää. Maailman kärkiratsastajat saapuvat Helsingin Jäähallille 18.-22.10. kilpailemaan lähes 500.000 euron rahapalkinnoista ja maailmancupin pisteistä matkalla World Cup Finaalia huhtikuussa 2024.

 

Kuvituskuva: Playsson.net

Author Image
Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *